Elevii de la Şcoala Gimnazială „Antonie Mogoş” la Ziua de Curăţenie Naţională

Pe marginea JaleşuluiSâmbătă, 28 septembrie, se va desfăşura Ziua de Curăţenie Naţională din cadrul proiectului Let’s do it, România!. În judeţul Gorj se estimează participarea a peste 12.000 de voluntari!

Primele informaţii colectate din judeţ ne indică un număr de peste 12.000 de voluntari ce se vor mobiliza pentru Ziua de Curăţenie Naţională, majoritatea fiind tineri, elevi ai instituţiilor de învăţământ preuniversitar din Gorj.
69 de primării din Judeţul Gorj au răspuns pozitiv apelului lansat de organizatori, acestea fiind responsabile de implementarea proiectului la nivelul localităţilor pe care le administrează. Singura localitate de pe teritoriul judeţului care nu a dorit să se implice este comuna Schela.
Cei care doresc să participle la acţiune sunt aşteptaţi la unul din aceste puncte de înregistrare sâmbătă la ora 10:00, echipaţi cu mănuşi şi saci menajeri.
Materialele necesare proiectului sunt asigurate de organizatori, de primăriile ce vor desfăşura acţiunea de curăţenie precum şi diverse instituţii publice şi parteneri privaţi.
În cadrul ediţiei anterioare Let’s do it Romania, Gorjul a fost judeţul cu cea mai mare rată de implicare a comunităţii locale, numărul de voluntari mobilizaţi fiind de 13.000 de persoane.

Potrivit profesorului Cornel Şomîcu, directorul Şcolii Gimnaziale „Antonie Mogoş” Ceauru, la nivelul comunei Băleşti participă peste 300 de voluntari, dintre care 260 de elevi şi 20 de cadre didactice. Conform programării, există trei locaţii pentru strângerea gunoaielor la Băleşti, Corneşti şi zona Jaleşului.Pe marginea Jaleşului

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s