Sărbătoare la Ceauru-Băleşti

 

DSC00069Şcoala Gimnazială “Antonie Mogoş” a organizat „Ziua Absolventului” la Băleşti

Ca în fiecare an, Şcoala Gimnazială „Antonie Mogoş” Ceauru-Băleşti, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local Băleşti şi Consiliul Părinţilor din această şcoală, au organizat „ZIUA ABSOLVENTULUI”. De asemenea, „Cheia Succesului” a trecut de la liderul generaţiei de clasa a VIII-a la cel al generaţiei de clasa a VII-a.

Pentru elevi, părinţi şi cadre didactice,”ZIUA ABSOLVENTULUI” la Şcoala Gimnazială “Antonie Mogoş” Ceauru-Băleşti are totdeauna o încărcătură specială, o nouă generaţie păşeşte spre ciclul liceal după ce a studiat 8-10 ani în această şcoală. Momentul emoţionant atinge apogeul atunci când elevul cu cea mai mare medie de la clasa a VIII-a, în anul acesta eleva Adelina Clinciu, predă “Cheia Succesului” pe care a primit-o anul trecut de la clasa a VIII-a, către liderul generaţiei de clasa a VII-a, în anul acesta eleva Andreea Bălăcescu.

A fost o ceremonie deosebită în acest an găzduită de Sala de Sport a Şcolii Gimnaziale “Antonie Mogoş”, cu foarte mulţi elevi şi părinţi dar şi foarte mulţi elevi absolvenţi din generaţiile anterioare. Directorul Şcolii Gimnaziale “Antonie Mogoş” Ceauru, profesorul Cornel Şomîcu, declara celor prezenţi: “Este un moment special şi emoţionant pentru că elevii de clasa a VIII-a pleacă pe alt drum dar şi datorită faptului că o nouă generaţie păşeşte în viaţă fără să mai aibă în viitor sprijinul direct al cadrelor didactice de aici. Pentru prima dată după 8 ani, doamna învăţătoare, doamna dirigintă sau domnul director de la Ceauru rămân în urmă iar ei păşesc spre noi provocări. Festivitatea din acest an mai este punctată de o despărţire, doamna profesoară Elena Guran, fostul director al şcolii, <>, prilej pentru noi de a-i mulţumi pentru întreaga activitate şi a-i ura viaţă lungă şi liniştită. De asemenea, de câte ori doreşte o aşteptăm în mijlocul nostru la şcoala pe care a slujit-o timp de câteva decenii!”.

Pentru Şcoala Gimnazială “Antonie Mogoş” Ceauru a fost un an bun, punctat de multe realizări, elevii de aici reuşind să adune premii şi distincţii la o serie de competiţii judeţene sau naţionale.Mai mult, o serie de elevi şi cadre didactice au fost cuprinse într-un Proiect Multilateral Comenius cu Polonia, Turcia şi Spania. Printre premianţi reţinem echipele sportive de handbal şi fotbal, revista şcolii, echipajul participant la Concursul “Sanitarii pricepuţi”, Cercurile de dansuri populare şi interpretare vocală ş.a. Elevii şi cadrele didactice de la Ceauru, Băleşti şi Corneşti, ca să amintim cele trei locaţii unde funcţionează Şcoala Gimnazială “Antonie Mogoş”, au derulat o serie de proiecte locale, judeţene şi naţionale, prilej de a trăi noi experienţe, de a dobândi noi cunoştinţe, de a valorifica ce au învăţat la şcoală.(ŞCOALA GORJEANĂ, 21 iunie 2014)

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s