Proiect educativ județean ”Hai să dăm mână cu mână”

Proiectul educațional județean ”Hai să dăm mână cu mână” se desfășoară  în această perioadă la Școala Gimnazială ”Antonie Mogoș”Ceauru-Bălești. Parteneri: Isj Gorj, Serviciul Județean Gorj al Arhivelor Naționale; Palatul Copiilor Târgu-Jiu, Societatea de Ştiinţe Istorice, filiala Gorj, Asociaţia ŞCOALA GORJEANĂ, Primăria şi Consiliul Local Băleşti, Săptămânalul Vertical și Asociația Națională ”Cultul Eroilor”.

Activitățile propuse: 1. Promovarea proiectului ;2.Simpozion: Unirea Principatelor  în Istoria Românilor; 3. Concurs de Istorie:UNIREA MUNTENIEI CU MOLDOVA ; 4. Program artistic: ”Hai să dăm mână cu mână”5. Festivitatea de premiere; Evaluarea Proiectului.DSCN7131 DSCN7134 DSCN7136 DSCN7148 DSCN7167 DSCN7174 DSCN7175 DSCN7183 DSCN7189 DSCN7193 DSCN7200 DSCN7209 DSCN7233 DSCN7240 DSCN7242

  Acest proiect a fost iniţiat in anul şcolar 2013-2014 pornind de la nevoia de a trezi în conştiinţa elevilor sentimente de mândrie naţională faţă de evenimentul care a marcat făurirea statului național.

       Participarea la proiect  ofera elevilor o alternativa pentru petrecerea timpului liber, ocazia de a intractiona cu colegi din clase diferite si ani de studiu diferit , de a comunica si de a se simti in siguranta sub atenta supraveghere a profesorilor, se simt utili in ceea ce fac , isi folosesc imaginatia, creativitatea si indemanarea.

Educaţia patriotică a fost neglijată în ultimii ani în şcoli iar personalităţile gorjene  nu stârnesc prea mult atenţia profesorilor şi elevilor.

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s