Ședință depunere opțiuni pentru admiterea în liceu

DSC00069Luni, 6 iulie 2015, ora 9.00 absolvenții clasei a VIII-a însoțiți de unul dintre părinți sunt invitați la școală pentru depunerea opțiunilor pentru admiterea în liceu. 

Repartizarea computerizată în liceu va avea loc în trei etape. În prima etapă, din 3 până în 7 iulie vor fi completate opțiunile în fișele de înscriere de către absolvenții clasei a VIII-a și părinții acestora, iar în 14 iulie va avea loc repartizarea computerizată. A doua etapă de admitere va avea loc în perioada 15 – 30 iulie, repartizarea computerizată fiind programată în 23 iulie. În etapa a treia de admitere în licee, repartizarea computerizată va avea loc în 3 – 4 septembrie. Pentru a nu avea neplăceri, absolvenții de gimnaziu sunt sfătuiți să completeze cu atenție fișele de înscriere și să treacă cât mai multe coduri pentru a nu avea surpriza să rămână fără un loc la liceu.

În acest an, circa 80 la sută din absolvenții de gimnaziu din județul Gorj  au obținut medii peste 5 la Evaluarea Națională. Potrivit statisticii,  doar 343 de elevi din Gorj au medii de admitere sub 5.00. Cu medii între 5-5.99 se plasează 511 elevi, cu medii între 6-6.99 sunt 583 de elevi, între 7-7.99 sunt 565 de medii, între 8-8.99 sunt 668 de medii de admitere iar peste 9.00 sunt 588 de medii. Situația este cumva similară cu anul trecut dar sfatul meu pentru părinți și candidați este să treacă cât mai multe opțiuni pe măsură ce media este mai mică de 9.00.

Vă așteptăm!

Director,

prof. Cornel Șomîcu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s