Eleva Mălina Mălăescu(clasa a II-a) premiată la European Championship and EurOpen Festival WADF 2015

Foto 2 malina Foto 1Sâmbătă, 31 octombrie şi duminică, 1 noiembrie, la Complexul Expovest din Timişoara a avut loc concursul European Championship and EurOpen Festival WADF 2015. Evnimentul a fost organizat de Asociaţia Culturală Sportive „ROK ART” in parteneriat WADF (World Artistic Dance Federation). La eveniment au participat sportivi și arbitrii din Romania, Republică Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova, Franţa, Rusia. Concursul a fost structurat pe mai multe categorii de vârstă şi genuri de dans. Categoriile de participare a concurenţilor au fost formate din: solo, duo, cupluri, grupuri mici şi formaţii până în 24 de membrii. Printre premianți, eleva noastră Mălina Mălăescu.
Întrecerea a fost structurată pe mai multe categorii de vârstă şi genuri de dans. Categoriile de participare a concurenţilor au fost formate din: solo, duo, cupluri, grupuri mici şi formaţii până în 24 de membri. În total au fost 925 sportivi la patru categorii de vârstă; mini kids, juveniles, junior si adults. Genurile de dans la care s-a concurat au fost: Ballet, Modern/Contemporary, Folk Ethnic, Jazz, Tip-Top, Ballroom Show, Break,Caribbean/Latin, Dance Show, Disco Dance, Disco Freestyle Electric, Fantasy, Free-Show, Funky, Hip-Hop, Sports Rocky, Street-Dance Revue, Techno Dance.
La acest eveniment a participat și Școala de dans ”Let’s dance junior” din Târgu-Jiu cu 17 sportivi. Copiii de la Târgu-Jiu au câștigat câte două locuri I, două locuri II și un loc III.
Cei 17 copii medaliați sunt: Teodora Roșu, Teodora Novac, Raluca Dodescu, Mălina Mălăescu, Arianna Biondi, Bianca Trotea, Laura Motorgeanu, Anisia Onică, Emanuela Goșea, Cristiana Bălașa, Ștefania Șcheau, Darius Bălașa, Daiana Cotocu, Luiza Niculescu Gîrdu și Alexandru Niculescu Gîrdu.
Eleva Mălina Mălăescu are opt ani și este elevă în clasa a II-a a Școlii Gimnaziale ”Antonie Mogoș” Ceauru. Practică dansul modern de 4 ani și a obținut rezultate foarte bune în ultimii ani.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s